Gratis proefles aikido voor jeugd en volwassenen

Gratis proefles Aikido: Aanmelden via henkkat@musubi.nl of 06-54298128 (ook Whatsapp en Telegram)
Aikidolessen: Wij verzorgen lessen Aikido voor volwassenen (16 t/m ….) in Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep en Noordwijkerhout.

Maar ook voor de jeugd in Lisse (7 t/m 11 jaar), Hillegom (11 t/m 12 jaar), Nieuw-Vennep (8 t/m 12 jaar) en Noordwijkerhout (11 t/m 15 jaar). Het lesrooster vind je op de menubalk aan de linkerkant van deze pagina.

Sporten bereikbaar voor iedereen: Voor degenen waar het sporten bij een sportclub te duur is, maar die graag willen sporten, is het mogelijk zich via het Sportfonds van de gemeente voor Aikido in te schrijven. Kijk voor verdere informatie op de site van het sportfonds in de gemeente waar je woont.

Gratis proefles Aikido: Aanmelden via henkkat@musubi.nl of 06-54298128 (Ook Whatsapp en Telegram

Scroll naar boven
Scroll naar top