Home

Door de nieuwe regels van de overheid dd. 13-10-2020 (zie Rijksoverheid.nl onder sport) tegen het coronavirus, mogen de komende 4 weken alleen de contactsporten in de leeftijd t/m 17 jaar worden gegeven, dus boven de 18 jaar zijn deze lessen niet toegestaan.

De regels gaan vandaag woensdag 14 oktober om 22.00 uur in. Dit houdt in dat vandaag in Noordwijkerhout naast de jeugdles, ook de volwassenenles aikido nog wordt gegeven.

Jeugd-aikido
Alle aikidolessen voor de jeugd gaan tijdens deze gedeeltelijke lockdown van 4 weken gewoon door volgens het reguliere lesrooster. Dit met uitzondering van de herfstvakantie volgende week in Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout, van di. 20 t/m do. 22 oktober, waarin alle aikidolessen komen te vervallen. 

Op maandag 19 oktober hebben alle jeugdleden de gelegenheid om in Nieuw-Vennep aan de aikidotraining deel te nemen. Zie voor de locatiegegevens op www.musubi.nl onder ‘Lesrooster Aikido’.

Opmerking: op alle trainingslocaties mogen wij geen gebruik maken van douche en kleedruimte. Kom daarom in trainingskleding naar de lessen.

Volwassenen-aikido
Voor de volwassenen, 18 jaar en ouder, is het tijdens de komende periode van vier weken niet toegestaan om aan contactsporten deel te nemen. De reguliere aikidolessen bij Aikido Musubi voor 18 en ouder komen hierdoor te vervallen.

 

Vervangende aikidolessen volwassenen: Wij zijn bezig met het opzetten van en

 

Groet, Henk Kat

Facebook pagina