Home

Beste aikidoka,

Kyu-examens: In de week van 24/6 t/m 28/6 zijn de Kyu examens voor jeugd en volwassenen afgenomen. Voor zowel de aikidoka als de leraren weer een mooi moment om de aikido ontwikkelingen waar te nemen. Voor de leerlingen als meetpunt voor hun verdere ontwikkeling en voor de leraren als toetsing van de door hen gegeven lessen. Alle geslaagden namens alle aikidoka van Aikido Musubi van harte gefeliciteerd met de behaalde Kyu classificatie.

Open les
In de lesweek van 1/6 t/m 3/7, de laatste officiële lesweek week van het seizoen 2018-2019, hebben weer vele familieleden en vrienden een aikidolesje meegedaan. Het was weer een mooie kans voor hen om ook op de Tatami te mogen ervaren wat Aikido inhoudt.
 
Zomerrooster
Het zomerrooster start op maandag 8 juli. Het omvat 6 donderdagen, waarop door diverse leraren van Aikido Musubi een aikidoles wordt verzorgd van 18.30-20.00 uur op onze leslocatie in Hillegom.

De lesdagen tijdens het zomerrooster in Hillegom zijn op de donderdagen: 11 juli, 18 jui, 25 juli,15 augustus, 22 augustus, 29 augustus.

Let op: in de eerste twee weken van augustus komen alle lessen te vervallen!!

Het reguliere lesrooster start weer op maandag 2 september.
Kijk voor het lesrooster en de locatie-adressen op www.musubi.nl onder 'Lesrooster Aikido' en maak je omgeving enthousiast voor het aikido. Ze zijn altijd welkom voor een gratis proefles.

 

Een mooie zomerperiode toegewenst en tot op de Tatami tijdens één van de trainingen.

Groet,

Henk Kat


www.musubi.nl / 06-54298128